Termeni si conditii

1.Acceptarea ta

Prin utilizarea sau accesarea site-ului icelebrate, confirmați acordul dvs. de a respecta acești Termeni și Conditii, Politica de confidențialitate a companiei, găsită la https://www.icelebrate.ro/termeni-conditii, care sunt încorporate aici ca referință. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați sau accesați site-ul. Prezentul acord se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, care include companii și alți terți care oferă produse și servicii pe site. Prezentul Acord înlocuiește în mod expres orice Termeni și condiții anterioare între dvs. și Companie sau oricare dintre afiliații sau predecesorii săi. Anumite caracteristici, produse sau software pe care le utilizați, cumpărați sau descărcați de pe Site pot fi supuse unor termeni și condiții suplimentare care vă sunt prezentate în momentul în care le utilizați, le cumpărați sau le descărcați.

Prin încheierea acestui Acord și / sau prin utilizarea sau accesarea Site-ului, recunoașteți în mod expres că înțelegeți acest Acord (inclusiv dispozițiile de soluționare a litigiilor și arbitraj de mai jos) și acceptați toți Termenii. Ne rezervăm dreptul, în propria noastră discreție, de a modifica, adăuga sau elimina porțiuni din acești Termeni în orice moment și sunteți de acord de asemenea cu modificările sau revizuirile facute de MNM KEY MANAGEMENT. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic acest Acord, deoarece orice modificare va fi obligatorie pentru dvs. Prin continuarea accesului sau utilizării site-ului după ce aceste revizii devin efective, sunteți de acord să fiți legati de Acordul revizuit.

2.Suntem un loc neutru

Prin intermediul site-ului nostru oferim o comunitate inovatoare și piață pentru industria nunților și pentru alte evenimente importante din viață. Serviciile noastre de pe Icelebrate sunt disponibile numai pentru entități comerciale și persoane fizice cu vârsta de cel puțin 18 ani, care pot forma contracte obligatorii din punct de vedere legal în conformitate cu legislația aplicabilă. Serviciile noastre nu sunt disponibile minorilor. Utilizatorii site-ului nostru includ utilizatori individuali, cum ar fi miresele și mirele, invitații lor de nuntă (în mod colectiv, „membri”), precum și companii și alte terțe părți care oferă produse și servicii legate de nunți sau alte evenimente importante din viață (în mod colectiv, „furnizori” “) (toate cele de mai sus, inclusiv membrii și vânzătorii, în mod colectiv,„ utilizatori “). Anumite zone ale Site-ului pot oferi membrilor un loc de interacțiune cu Furnizorii și serviciile pe care le oferă un Furnizor.Ca Utilizator, recunoașteți că nu suntem un furnizor de produse sau servicii, un furnizor sau un reprezentant al agentului pentru niciun Furnizor. Noi și Site-ul funcționăm doar ca un loc neutru și o compensare digitală, unde utilizatorii se pot conecta pentru un anumit tip de serviciu sau produs. Nu suntem implicați în nici o parte la tranzacția efectivă între Utilizatori. Drept urmare, nu avem niciun control asupra existenței, calității, exactității, siguranței sau legalității tranzacțiilor care vor avea loc intre membri si furnizori . Nu avem niciun control asupra capacității furnizorilor de a furniza articole sau de a efectua servicii sau capacitatea membrilor de a plăti pentru orice bunuri și servicii. Nu facem nicio reprezentare sau garanție și nu suntem responsabili sau responsabili pentru acțiunile sau inacțiunile Utilizatorilor noștri. Orice comunicare, corespondență, verbală sau scrisă, sau orice garanții sau reprezentări, realizate cu privire la produsele și serviciile oferite prin intermediul Site-ului nu sunt furnizate de noi și sunt specific și exclusiv între Utilizatori. Nu avem niciun fel de răspundere pentru interacțiunile dvs. cu alți Utilizatori sau pentru acțiunile sau inacțiunile utilizatorului.

3.Utilizatorii site-ului

a)Membrii

Folosind Site-ul ca Membru, afirmați că aveți vârsta de cel puțin 18 ani și puteți încheia un contract obligatoriu legal. Ca Membru, recunoașteți că, în timp ce folosim tehnici pentru a ajuta la verificarea identității Furnizorilor atunci când se înregistrează pentru abonamente sau abonamente pe Site-ul nostru, nu putem și nu vom garanta identitatea fiecărui Furnizor, capabilitățile, că a obținut toate permisele necesare, licențe sau consimte, sau că respectă toate legile aplicabile. Nu aprobăm niciun vânzător anume și nici nu garantăm calitatea bunurilor sau serviciilor lor. Ar trebui să folosiți site-ul nostru ca punct de plecare pentru identificarea organizațiilor care furnizează produsele și serviciile de care aveți nevoie, apoi să efectuați propriile cercetări pentru a vă asigura că furnizorii de servicii pe care alegeți să le desfășurați sunt adecvați pentru dvs.

b)Furnizori

Folosind Site-ul ca Vânzător, afirmați că aveți vârsta de cel puțin 18 ani și puteți încheia un contract obligatoriu legal. Dacă sunteți de acord cu Termenii si Conditiile MNM KEY MANAGEMENT în numele unei companii sau altei persoane juridice, reprezentați și garantați că aveți autoritatea de a lega acea companie sau altă persoană juridică .

În calitate de Vânzător, recunoașteți că MNM KEY MANAGEMENT nu se face responsabil de serviciile oferite de dvs. Nu suntem în niciun fel responsabili de acordul dvs. cu Membrii.

În calitate de furnizor, trebuie să enumerați numele adevărat și corect al afacerii dvs. pe site. Dacă există o modificare a numelui  companiei,trebuie să actualizati prompt informatia in Site.

Este posibil să oferim diferite tipuri de abonamente : platite sau gratuite. De exemplu, putem oferi un abonament gratuit pentru o luna in baza unei campanii.Aceste abonamente neplătite ale furnizorului nu garantează nicio plasare publicitară sau alte avantaje. Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii sau de a anula orice astfel de abonamente neplătite ale furnizorilor.Termenii și condițiile suplimentare descrise în Termenii de cumpărare se aplică acestor abonamente plătite și fac parte din prezentul acord ca referință. Dacă există un conflict între prezentul acord și condițiile pentru orice serviciu oferit pe sau prin intermediul site-ului, cum ar fi abonamentele plătite, aceștia din urmă vor controla cu privire la utilizarea de către dvs. a acelei porțiuni a site-ului.

4.Conturi, parole și securitate

Pentru a accesa anumite caracteristici sau zone ale Site-ului, vi se poate solicita furnizarea de informații personale și demografice ca parte a procesului de înregistrare sau logare. În plus, anumite caracteristici ale site-ului pot fi disponibile numai pentru utilizatorii noștri înregistrați. Pentru a accesa acele zone ale site-ului, vi se va cere să vă autentificați folosind numele de utilizator și parola. Sunteți responsabil pentru toată activitatea care are loc atunci când site-ul este accesat prin contul dvs., indiferent dacă este autorizat de dvs. sau nu. Prin urmare, dacă creați un cont, asigurați-vă că protejați confidențialitatea parolei contului. Nu suntem răspunzători pentru nicio pierdere sau pagubă cauzată de nerespectarea parolei sau a informațiilor despre cont. Folosim practici standard ale industriei pentru a vă proteja informațiile personale, inclusiv firewall-uri și Secure Socket Layers. Folosim mai multe tehnici de securitate diferite pentru a proteja datele împotriva accesului neautorizat. Cu excepția vânzătorilor care au intrat în Termeni de cumpărare cu noi, care afirmă altfel, nu putem garanta securitatea sistemelor noastre și nu garantăm accesul neîntrerupt sau sigur la sistemul nostru. Funcționarea site-ului nostru poate fi întreruptă de numeroși factori în afara controlului nostru.

5.Confidentialitate

Politica noastră de confidențialitate, localizată la https://www.icelebrate.ro/politica-confidentialitate, descrie modul în care gestionăm informațiile pe care ni le furnizați atunci când utilizați site-urile noastre. Înțelegeți că prin utilizarea serviciilor dvs. consimțiți la colectarea și utilizarea (așa cum este prevăzut în Politica de confidențialitate) a acestor informații, inclusiv prelucrarea și utilizarea de către noi și afiliații noștri.

În unele cazuri, participarea unui membru la anumite programe poate avea ca rezultat Furnizorii să primească informații de contact pentru dvs. în conformitate cu termenii și condițiile care guvernează aceste programe. Furnizorii nu sunt obligați de Politica noastră de confidențialitate, cu excepția celor specificate în aceasta. Va trebui să consultați furnizorii pentru a afla cum tratează informațiile personale pe care le adună de la dvs.

6.Drepturi de autor

In conditiile in care dvs. publicati continut protejat de drept de autor pe Site, declarati ca:
– acordati Site-ului o licenta neexclusiva, gratuita, nelimitata in timp si spatiu, pentru toate drepturile de autor asupra continutului publicat de dvs. pe Site. Prin trimiterea materialului, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca transmiteti site-ului un drept de autor neexclusiv si nelimitat in timp, dreptul de a publica, republica si mentine materialul in Site, cata vreme exista Site-ul, precum si un drept neexclusiv si nelimitat in timp de a publica, republica, si traduce materialul in orice fel de publicatie a Societatii;
– garantati ca sunteti autorul continutului publicat sau ca aveti dreptul de a-l publica pe Site;
– exonerati de raspundere Site-ul cu privire la orice plangere facuta de terti cu privire la continutul publicat de dvs. si gazduit de Site.

Site-ul poate oferi Utilizatorilor posibilitatea de a trimite informații pentru utilizare pe Site și de a partaja informații cu alți Utilizatori prin intermediul panourilor de mesaje, reclame și listări ale vânzătorilor și alte mijloace.

Orice informație trimisă site-ului prin oricare dintre aceste mijloace este „Conținut trimis”. Utilizatorii sunt singurii responsabili pentru conținutul trimis. Nu controlăm conținutul trimis al utilizatorilor. Nu controlăm materialul pe care tu sau alții îl poți posta sau altfel îl pui la dispoziție în astfel de zone. Înțelegeți că nu avem obligația de a monitoriza niciun astfel de material sau de a-l edita sau șterge. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a face acest lucru. Nu suntem editor al postărilor utilizatorului și nu suntem responsabili pentru exactitatea sau legalitatea acestora. Îți asumi răspunderea legală pentru acest continut și ne va exonera de toate obligațiile, pierderile sau daunele generate ca urmare a oricărui Conținut trimis.

Folosind Site-ul nostru, sunteți de acord să nu publicați niciun Conținut trimis despre care știți că este incorect ,nu este actual sau nu aveti drept asupra continutului trimis. Sunteți de acord să nu imprimați alt utilizator sau să încercați să deghizați sau să ascundeți autorul niciunui Conținut trimis.

7.Responsabilitatea pentru postările publice și conținutul trimis

Sunteți responsabil pentru orice Conținut trimis pe care îl postați sau pe care îl faceți altfel disponibil în zonele publice ale Site-ului. Ne rezervăm dreptul, dar nu avem obligația de a monitoriza, elimina sau restricționa orice Conținut trimis din orice motiv, inclusiv, fără limitare, că Conținutul dvs. trimis încalcă prezentul Acord sau este altfel necorespunzător, așa cum este stabilit la discreția noastră .

Sunteți de acord că orice acțiune sau inacțiune din partea noastră sau a oricăruia dintre administratorii noștri, ofițerii, acționarii, angajații, consultanții, agenții sau reprezentanții (colectiv, „Reprezentanții noștri”) pentru a preveni, restrânge, redresa sau regla conținutul sau pentru a implementa alte măsuri de aplicare împotriva oricărui conținut, conduită sau încălcare a unui acord potențial este comisă voluntar și de bună credință. Reprezentanții noștri pot modera conținutul, conduita și respectarea Termenilor si Conditiilor pe Site la discreția noastră, dar nu au nicio autoritate pentru a face angajamente, promisiuni sau reprezentări obligatorii în numele nostru.

Sunteți de acord în mod expres că Reprezentanții noștri și oricine altcineva autorizat să acționeze în numele nostru nu vor fi în niciun caz răspunzători ca urmare a oricărei reprezentări pe care le-am sau nu le vom restrânge sau redresa orice conținut, conduită sau încălcare potențială sau presupusă a prezentului Acord. Acest alineat nu poate fi modificat, renunțat sau eliberat, cu excepția unui acord scris, datat și semnat de către directorul nostru executiv și datat și semnat de către persoana fizică sau entitatea căreia i se acordă modificarea, renunțarea sau eliberarea.

8.Protecția conținutului proprietății intelectuale

Site-ul nostru conține sau folosește materiale protejate de drepturi de autor, invenții, materiale cu metode de afaceri potențial brevetabile, logo-uri de design, fraze, nume, logo-uri, cod HTML și / sau alte coduri de computer și / sau scripturi (colectiv, „Conținut de proprietate intelectuală”) . Cu excepția cazului în care se indică altfel și / sau sunt furnizate în conformitate cu o licență terță parte, Conținutul nostru de proprietate intelectuală este singura noastră proprietate și ne păstrăm toate drepturile, interesele și titlul despre acestea.

Sunteți de acord și recunoașteți că utilizarea dvs. de pe acest site nu vă conferă nicio licență sau permisiune de utilizare a conținutului nostru (sau al oricărui terț) de proprietate intelectuală. Nu puteți reproduce, modifica, afișa, vinde sau distribui Conținutul de proprietate intelectuală, inclusiv, dar fără a se limita la informațiile trimise (așa cum este definit mai jos), contribuit de dvs. sau de orice alt utilizator sau nu folosiți conținutul nostru de proprietate intelectuală în alt mod pentru public. sau în scopuri comerciale. Toate celelalte mărci comerciale, mărci de service și drepturi de autor sunt deținute de proprietarii lor de drept. Nu puteți să vă încadrați sau să faceți link către Site fără permisiunea noastră scrisă prealabilă.

9.Instrumente și modificări ale site-ului

Site-ul oferă mai multe instrumente Utilizatorilor (în mod colectiv, „Instrumente de utilizare”), dintre care unele sunt furnizate de terți. Nu suntem responsabili pentru disponibilitatea, adecvarea sau eficacitatea niciunuia dintre aceste instrumente de utilizare, indiferent dacă sunt furnizate de către un terț sau nu.

Pentru a optimiza funcționarea Site-ului, testăm și evoluăm constant Site-ul și serviciile oferite de acesta. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe orice Instrumente de Utilizare sau alte servicii sau funcții furnizate pe Site în orice moment, fără notificare. Sunteți de acord că putem face astfel de modificări și le putem inversa sau modifica în orice moment, fără notificare.

Nu suntem responsabili pentru nicio informație pe care o pierdeți ca urmare a unei defecțiuni a Instrumentelor de Utilizare sau a Site-ului sau pentru orice alt motiv sau pentru orice daune care rezultă din aceste pierderi de date. Ar trebui să păstrați întotdeauna o copie de rezervă a tuturor acestor informații pe computer și în copie tipărită.

10.Cupoane și reduceri

Este posibil să vă permitem să primiți cupoane promoționale („Cupoane”) sau alte promoții sau reduceri („Reduceri”) care pot fi utilizate pentru achiziționarea de bunuri și servicii de la noi sau de la terți („Furnizori de cupoane”). Termenii și condițiile suplimentare pot fi conținute pentru fiecare cupon sau reducere. Orice încălcare a termenilor și condițiilor va anula reducerea cuponului. Nu suntem responsabili pentru cupoane pierdute sau furate. Cupoanele sau reducerile nu sunt rambursabile în numerar. Doar un cupon sau o reducere pe răscumpărare. Dumneavoastră recunoașteți și sunteți de acord că putem opri (permanent sau temporar) furnizarea de cupoane sau reduceri pentru dvs. sau utilizatorilor, în general, la discreția noastră, fără o notificare prealabilă.

11.Site-uri legate

 Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri web sau către vânzători terți de produse și servicii. Astfel de legături sunt furnizate numai pentru comoditatea dvs. Accesați astfel de legături pe propriul dvs. risc. Nu suntem responsabili pentru și nu acceptăm conținutul acestor site-uri sau produsele și serviciile vândute pe acestea. Nu suntem responsabili pentru disponibilitatea sau exactitatea conținutului pe astfel de site-uri. Când vizitați un site legat, ar trebui să citiți termenii de utilizare și politica de confidențialitate care guvernează acel anumit site web legat.