Politica de Confidentialitate si Protectie a datelor cu caracter personal aplicabila Site-ului icelebrate.ro

Prezenta Politica de Confidentialitate stabileste modalitatea in care toate datele, inclusiv datele cu caracter personal pe care MNM KEY MANAGEMENT S.R.L le colecteaza de la utilizatorii sau furnizorii sai sau pe care acestia le furnizeaza, vor fi prelucrate de catre MNM KEY MANAGEMENT S.R.L .
Va rugam sa cititi cu atentie prezenta Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal. In cazul in care nu sunteti de acord cu prevederile acesteia, va rugam sa nu va creati cont de utilizator pe Site si sa nu va inscrieti la concursurile Icelebrate pe platforme media, adica sa nu ne furnizati date cu caracter personal. Devenind utilizator icelebrate.ro si/sau participand la concursurile noastre, vom considera ca ati acceptat Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal a MNM KEY MANAGEMENT S.R.L .
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, precum si a Regulamentului European nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, MNM KEY MANAGEMENT S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, unui membru al familiei dumneavoastra ori unui colaborator.
MNM KEY MANAGEMENT S.R.L se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.icelebrate.ro sau in mediile Icelebrate (facebook, instagram, twitter, pinterest, youtube si google+), asa cum prevad dispozitiile legale de mai sus.
Inainte de a ne oferi date cu caracter personal prin accesarea site-ului icelebrate.ro, vi se va solicita acceptarea in mod expres a prevederilor Politicii de de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal, iar prin acceptarea acesteia sunteti de acord cu prelucrarea si colectarea Datelor cu Caracter Personal de catre MNM KEY MANAGEMENT S.R.L , astfel cum este descris in prezentul Document.
6.1. MNM KEY MANAGEMENT S.R.L  prelucreaza Date cu Caracter Personal, pe paginile Site-ului, numai cu acordul voluntar al Membrului sau Furnizorului, in urmatoarele scopuri:
• validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
• rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract publicitar, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
• pentru a asigura accesul acestuia la produse si servicii;
• trimiterea de newslettere si / sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS);
• trimiterea de notificari, inclusiv in ceea ce priveste modificarile aduse setului nostru de Termeni si Conditii;
• contactarea acestuia, la cererea sa voluntar exprimata si liber consimtita;
• contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
• participarea la un concurs sau promovare sponsorizata sau organizata de MNM KEY MANAGEMENT S.R.L  sau de catre un tert in numele nostru;
• scopuri statistice si de marketing (publicitate).

De asemenea, MNM KEY MANAGEMENT S.R.L  mai prelucreaza date cu caracter personal si in temei contractual, in scopuri legitime sau pentru a-si indeplini obligatiile legale.
Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Furnizor si-a exprimat consimtamantul ca MNM KEY MANAGEMENT S.R.L  sa colecteze si sa prelucreze Datele acestuia cu Caracter Personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.
Oricare Membru sau Furnizor isi poate exercita oricare din urmatoarele drepturi, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:
• a) Dreptul de acces inseamna ca aveti dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram datele cu caracter personal care va privesc si acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele;
• b) Dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea atunci cand datele sunt inexacte sau incomplete;
• c) Dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat) inseamna ca aveti dreptul de a solicita sa va stergem datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazurile prevazute de lege;
• d) Dreptul la restrictionarea prelucrarii inseamna marcarea datelor personale stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora, in situatiile prevazute de lege;
• e) Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
• f) Dreptul la opozitie vizeaza dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului;
• g) Dreptul de a va retrage consimtamantul cu privire la acele date care au fost prelucrate in baza consimtamantului anterior;
• h) Dreptul de a depune o plangere la noi sau in fata unei autoritati de supraveghere;
• i) Dreptul de a fi notificat in caz de incalcari privind securitatea datelor.
In virtutea inregistrarii voluntare pe Site-ul Icelebrate.ro sau a accesarii (comandarii) produselor / serviciilor Icelebrate, Membrul sau Furnizorul este de acord cu (isi manifesta consimtamantul pentru) prelucrarea Datelor cu Caracter Personal de catre MNM KEY MANAGEMENT S.R.L  in propriul sistem informatic, atat manual cat si automat, in scopurile enuntate la punctul 6.1, in conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr.677/2001 privind protectia si prelucrarea datelor personale si cu prevederile Regulamentului European nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Daca Membrul sau Furnizorul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre MNM KEY MANAGEMENT S.R.L , acesta are dreptul de a nu utiliza Site-ul si de a nu oferi companiei noastre date cu caracter personal.
Oricare Membru sau Furnizor are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre MNM KEY MANAGEMENT S.R.L  a unei cereri scrise, datata si semnata pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.
Oricare Membru sau Furnizor are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre MNM KEY MANAGEMENT S.R.L  a unei cereri intocmita in scris, datata si semnata, prelucrarii datelor care o vizeaza in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
6.2. Alte scopuri in care pot fi procesare datele cu caracter personal
MNM KEY MANAGEMENT S.R.L  poate sa colecteze si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la Site si pot fi folosite de catre Icelebrate.ro pentru a imbunatati serviciile oferite Membrilor sau Clientilor sai, sau cu scop statistic. Aceste date mai pot fi folosite si in cazul in care sunt incalcate prevederi ale prezentului Document, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului / Furnizorului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura pentru MNM KEY MANAGEMENT S.R.L  si / sau al tertilor cu care acesta are contracte de parteneriat in acel moment.
De asemenea, MNM KEY MANAGEMENT S.R.L  poate utiliza sondaje care sunt trimise prin e-mail sau puse la dispozitie pe Site sau platforme social media Ghidul Miresei, pentru colectarea de date demografice despre Client, profil si alte date legate de preferintele si comportamentul utilizatorilor; MNM KEY MANAGEMENT S.R.L  poate intocmi studii de satisfactie a Clientilor privind serviciile conexe ale acesteia. Astfel de date sunt folosite pentru a studia preferintele Clientilor sai si pentru efectuarea analizelor statistice, ambele folosite in scopul adaptarii ofertei la asteptarile Clientilor Icelebrate.

6.3. Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si de a solicita stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul manifestat pentru document, renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune – interese.
6.4. Folosindu-se de formularele disponibile pe SiteFurnizorul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.
6.5. Politica de Confidentialitate MNM KEY MANAGEMENT S.R.L  se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client (Furnizor) sau Membru exclusiv pe Site si mediile Icelebrate. MNM KEY MANAGEMENT S.R.L  nu raspunde pentru Politica de Confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara Site-ului.
6.6. MNM KEY MANAGEMENT S.R.L  se obliga sa foloseasca datele colectate apartinand Clientului / Membrului exclusiv in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului / Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.
6.7. MNM KEY MANAGEMENT S.R.L  garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.
6.8. MNM KEY MANAGEMENT S.R.L  garanteaza pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.
6.9. Datele colectate MNM KEY MANAGEMENT S.R.L  de la Membrii sau Clientii sai pot fi prelucrate , transferate si / sau stocate intr-o locatie din interiorul Spatiului Economic European.
6.10. Site-ul Icelebrate poate contine in decursul timpului, linkuri catre si de la site-uri ale unor terte parti producatori si distribuitori, agentii de publicitate, furnizori de servicii de plata sau platforme social media, cum ar fi Facebook, Google sau Twitter. Daca urmati un link catre oricare dintre aceste site-uri, va rugam sa retineti ca aceste site-uri au propriile politici de confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal si ca MNM KEY MANAGEMENT S.R.L  nu isi asuma responsabilitatea pentru politicile acestora sau practicile puse in aplicare de catre acesti terti. Va rugam sa verificati aceste politici inainte de a trimite date acestor site-uri.
6.11. MNM KEY MANAGEMENT S.R.L  nu isi asuma nici o raspundere daca un Membru sau Client, este indus in eroare de catre terti neautorizati care se prezinta drept reprezentanti ai MNM KEY MANAGEMENT S.R.L . Va rugam sa ne informati daca aflati de un astfel de comportament din partea unui tert.
Prezenta Politica de Confidentialitate si prelucrarea a datelor cu caracter personal, precum si toate aspectele aparute sau legate de acesti termeni si de contractul la distanta incheiat vor fi reglementate de legea tarii asa cum se indica mai jos. Instantele si autoritatile de protectie ale Romaniei au competenta exclusiva in solutionarea litigiului, care ar putea aparea din sau in legatura cu aceasta Politica de Confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal. Astfel, legislatia aplicabila si jurisdictia in materie este cea a Romaniei, fiind aplicabile deopotriva normele in materie de la nivelul Uniunii Europene.

Modalitati de colectare de date cu caracter personal
Datele cu caracter personal vor fi colectate prin urmatoarele modalitati:
• prin formulare de abonare si inregistrare de pe site-ul Icelebrate.ro si blog.icelebrate.ro
• intermediul concursurilor Icelebrate prezente pe canalele social media Icelebrate

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime
MNM KEY MANAGEMENT S.R.L  poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:
• realizarii de rapoarte / analize;
• realizarii de informari in scopuri proprii;
• publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de MNM KEY MANAGEMENT S.R.L