Ce eveniment organizezi?

       La iCelebrate, credem că puteți găsi întotdeauna un motiv pentru a găzdui o petrecere! De la o petrecere de reuniune de familie până la zile de naștere, de la petrecerea de burlăcie la botez  orice motiv de sărbătoare este bine venit! Între dorința de a sărbătorii și eveniment,  suntem noi! Și suntem aici pentru a vă oferi sfaturi, idei și o mulțime de experți  și furnizori de servicii de evenimente. Am creat iCelebrate pentru ca totul să fie într-un singur loc. De acum evenimentele devin memorabile, usor de planificat și fără stres!

Astăzi dragostea învinge – și vrem să vă fim alături! La Icelebrate venim cu idei, imagini și orice vă poate inspira pentru o petrecere de nuntă memorabila. Va ajutam sa sarbatoriti frumos.Venim cu  idei de sarbatoare si solutii de organizare fara stres. Avem propuneri pentru invitatiile de nunta. Idei cu decorul de nunta, aranjamente florale, buchetul miresei sau buchetul nasei. Si despre  rochia de mireasa, multe de spus! Idei pentru domnisoarele de onoare sau chiar ce este la moda pentru un domn elegant!

Felicitări pentru nașterea copilului tău! Botezul copilului tău este un moment de sărbătoare și bucurie. Bineînțeles că vrei să sărbătorești cât mai frumos acest moment special. Vrem să  ajutăm ca planificarea și pregătirile sau chiar cumpărăturile pentru botez să nu fure prea mult din timpul celui mic. Vor mai fi multe de sărbătorit dar prima mare zi importantă pentru bebeluș trebuie să fie exact așa cum vă doriți. Fie că aveți nevoie de fotograf pentru botez sau fotografii frumoase în familie, flori pentru decorul sălii, accesorii pentru botez, suntem aici să vă fim de folos! Să facem chiar și munca nașei mai ușoară, cu de toate pe icelebrate!

Banchet & Reumiuni

Banchetul de final de an școlar sau întâlnirea cu prietenii și colegii de la școală este o petrecere foarte așteptată și distractivă. Fie că sărbătoriți sfârșitul clasei a VIII-a sau este vorba de banchetul de sfârșit de liceu, totul trebuie organizat perfect. Avem mai mult decât o petrecere, este o exprimare a libertății și a tinereții. Intâlnirea de 10 ani de la terminarea liceului este ca și cum te-ai întoarce în timp …și ești din nou tânăr! Organizați aceste petreceri astfel încât să vă amintiti mereu cu aceeași emoție!

Petreceri aniversare &
zile de nastere

A sărbătorii aniversarea de nuntă, ziua de naștere, ziua numelui, sunt practic forme de a sărbătorii viața! Fiecare aniversare este o piatră de hotar. Aniversările de nuntă sunt sărbătorite în multe feluri. Oamenii din întreaga lume constată că a face ceva special la aniversarea nunții lor este o modalitate de a-și reconfirma dragostea unul față de celălalt. Zilele de naștere alături de cei dragi cinstesc fiecare zi din viața noastră. Orice ocazie de sărbătoare este bine venită, iar organizarea trebuie să fie ușoară!

Petreceri de copii

Ești pregătit pentru ziua de naștere a copilului tău? Dacă este prima sigur veți fi foarte emoționați. Dacă este mai mare înseamnă că te-ai obițnuit deja cu toată nebunia. Fi sigur că cel mic abia asteptă petrecerea cu prietenii. Avem toată inspirația de care aveți nevoie pentru a începe să planificați cea mai frumoasa zi de naștere. De la idei cu tăiatul moțului la super eroi sau prințese, confetii , baloane și locuri de joacă, căutăm tot ce este nevoie pentru petreceri reușite. Pentru cei mici petreceri haioase, pentru părinți organizare ușoară! 

Petreceri corporate

Evenimentele corporatiste ar trebui să vizeze distracția, construirea de relații colegiale excelente și să transmita un mare “mulțumesc” echipei pentru munca lor.Majoritatea companiilor ofera astfel de petreceri prin care incearca sa apropie echipa.Exista o multime de feluri in care sa organizezi astfel de intalniri si in plus sa fie si reusite si memorabile. Pe blogul iCelebrate promitem sa venim cu idei noi de „petreceri de socializare”. Iar pe iCelebrate venim in ajutor cu pensiuni, locatii de evenimente, locuri de distractie, catering si multe alte oferte de la furnizorii de petrecere . Toate foarte importante pentru evenimente reusite!

Petreceri Tematice

Oamenii se așteaptă ca o petrecere să fie plină de activitati distractive. Indiferent dacă este vorba despre o simplă petrecere o reintalnire cu prietenii sau o mare petrecere de revelion, o petrecere tematică trebuie sa fie memorabila. Petrecerile tematice sunt mai interesante tocmai pentru ca sunt create pe o idee. Ai nevoie de decor specific temei, eventual chiar si felurile de mancare sa fie cu o tematica anume. Poti cere ajutorul oragnizatorilor de evenimente pentru o petrecere cu multe persoane. Poti deasemenea sa te organizezi totul pas cu pas cu ajutorul furnizorilor de evenimente. Alege sala sau restaurantul potrivit, cauta fotograful care sa surprinda cele mai haioase momente si cauta chiar si furnizori de costume de carnaval…poate fi o idee buna!