Bebeluș, bine ai venit!

Timp de citire: 2 minute

Momentul acela în care îl țineți pe micuț sau pe micuță pentru prima dată în brațe, trebuie sărbătorit. Tocmai acel moment, când te uiți la micul bebeluș și decizi că vei traversa oceanele, dacă este nevoie să-i aduci toată fericirea, trebuie sărbatorit.

Multă veselie

Nașterea unui copil este cu adevărat o ocazie veselă și mai mult decat specială. Din acest motiv, ar trebui să sărbătoriți cât mai frumos. Este pentru prima dată când nou-născutul va cunoaște toata familia. Este posibil să vă doriți să fie o ocazie memorabilă prin găzduirea unei petreceri de bun venit și ați dorit să împărtășiți momentul cu cei dragi și membrii familiei.

Fara oboseală

Nu te grăbi, și nu te gândi la oboseală. După câteva zile acasa sigur te vei simți pregătită de prima socializare cu cei dragi. Privește si avantajele. Oricum toți vor dori să felicite mămica și noul membru al familiei, așa poți face asta cu toții într-un singur loc și în plus vei primi cadouri folositoare ție și celui mic.

Organizarea poate fi una foarte simplă. Un loc draguț și intim de luat masa intr-un weekend sau un mic bufet cu gustari si prajituri chiar la voi acasa. Pentru tatic nu uita de baloane! Fie o fată sau un băiat, nu este necesar să se lipească de roz sau albastru. Adăugați cât mai multe culori doriți! Explorați-vă bucuria cu baloane, panglici și accesorii de petrecere de diferite culori și lăsați locația (acasă sau orice loc) să prindă viață.

Și pentru ca cel mic se va retrage destul de repede gandește-te să decorați locul cu primele imagini ale bebelușului. Prindeți-le pe șiruri pentru ca oaspeții dvs. să le ia, dacă vor. Și asa eviti blitzurile si stresul pentru fotografiat.

O alta idee draguța din moment ce toți cei apropiați și dragi sunt prezenți, fă un filmuleț! Surpinde-le urările și binecuvântările într-un scurt film de familie!

Distracție plăcută!