Petrecerile aniversare sunt speciale, deoarece acestea readuc amintirile frumoase. Este de asemenea, o celebrare a prezentului împreună cu cei dragi. Comemorați această ocazie specială, celebrând-o cu familia și prietenii, organizând o petrecere aniversară. Pe iCelebrate găsiți tot ce aveți nevoie, de la restaurante intime, la săli de evenimente, idei de cadouri și formații de muzică, la decor și fotograf care să surprindă amintirile cu cei dragi!

Furnizori pentru petrecerea ta …

 Decor petreceri

Catering

Cadouri

Aranjamente florale

Inspiră-te  pentru petreceri  de povestit…

TOATE EVENIMENTELE FRUMOASE 

FURNIZORI  PENTRU PETRECERI

Pregătiți de sărbătoare …

Zilele de naștere și aniversările ne împart adesea în două categorii. Cei care abia așteaptă să sărbătorească și plănuiesc din timp fiecare detaliu și cei care ar prefera ceva discret ușor de organizat fără prea mult timp la dispoziție pentru organizare.

Indiferent din care tabară faceți parte, pe Icelebrate găsiți tot ajutorul, sfaturi și susținere. Fie că sărbătoritul este partenerul tău, sora, cel mai bun prieten, mama, tata sau este vorba despre dumneavostră acest prilej de a petrece cu cei dragi trebuie organizat cu zâmbetul pe buze și fără stres. Ai totul la îndemână, de la idei de cadou până la bucătar personal, flori, locuri de cazare, restaurante pe toate gusturile și dimensiunile. Și noi ne organizăm și venim mereu cu articole noi pentru idei, furnizori din toate domeniile și toate orașele. Daca ți se pare că găsești încă prea puțin, oferă-ne puțin timp și vom deveni mai mai și mai buni!